Onze dienstverlening

Meer dan ooit is het belangrijk dat we alle voordelen van regelmatige fitness beoefening onder de aandacht brengen. Vitaliteit, weerbaarheid, fysiek en mentaal welzijn, immuniteit moet het hoogst op de prioriteitenlijst komen. LESS ondersteund, onderhoud, evalueert en motiveert haar sporters. Niet alleen op de sportvloer, maar ook online,

Met onze eigen online dienst kunnen klanten 24/7 gebruik maken van onze diversiteit aan  trainingen.

PERSONAL TRAINING

Naast 1 op 1 begeleiding is er ook de mogelijkheid om te trainen met een partner, vriend(in) of medesporter. De trainingen zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, ervaring met sport of nog niet. Alle trainingen zijn specifiek aangepast aan jouw doelen en  je ervaring op het gebied van sport. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van postuur, kracht, conditie, coördinatie, balans en flexibiliteit.

Sporten is natuurlijk niet alles. Naast de juiste beweging is het belangrijk om ook te werken aan je voeding, levensstijl en persoonlijke ontwikkeling.

BODYTEC

Tijdens de training bij Bodytec Lifestyle draag je speciale onderkleding die perfect aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding gaat het speciale elektrodenvest met daaraan gekoppeld losse elektroden voor de arm-, been- en bilspieren. Het elektrodenvest wordt aangesloten op de speciaal ontwikkelde Bodytec apparatuur en vervolgens worden in 20 minuten alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijk intensief en effectief getraind.

GROEPSTRAINING

LE-Sports Solutions biedt verschillende soorten small group trainingen aan die goed op elkaar af te stemmen zijn. Het aanbod is divers waarbij de effectiviteit van de training voorop staat. Je hoeft niet bang te zijn dat je het niveau niet aankunt. De trainers hebben zeer veel ervaring om jou in groepsverband op je eigen niveau te trainen. Heb je vragen over de diverse trainingen? Of wil je weten welke training voor jou geschikt zijn? Neem contact met ons op.

Begoniastraat 2

1511 ER Oostzaan

lesportssolutions@gmail.com
06-48949402

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

© 2020 by Pepita. Proudly created with Wix.com

Nog geen lid? 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bedankt voor het invoeren

Menu