IMG_5312.jpg

Personal Training

We worden letterlijk ziek van het moderne leven.  Op dit moment zijn er meer dan 10 miljoen mensen in Nederland chronisch ziek en weegt ruim de helft van de volwassenen te zwaar.

Is er hoop? Natuurlijk!

Gezondheid is je eigen verantwoordelijkheid. Simpel gezegd bepalen je keuzes je gewoontes en je gewoontes bepalen later je gezondheid.

Investeer in betere keuzes.

Geef jezelf een boost met de juiste voeding en beweging.

 

Het leven zit vol verrassingen en uitdagingen. Je hebt altijd een keuze. Laat je je meeslepen of kijk je jezelf aan in de spiegel en ga jij het anders doen?

Laura Brokking, Personal Maatwerk Trainer en businesspartner global health project, weet als geen ander hoe belangrijk voeding en beweging is in haar zeer actieve leven. Ben jij klaar om een verandering door te voeren?

Behoefte aan een uitgebalanceerd plan? 

Goede voeding

De juiste balans tussen koolhydraten, proteïnen en gezonde vetten om op je best te presteren.

Lichaamsbeweging

Begrijp dat lichaamsbeweging niet kan dienen als compensatie voor slechte voeding

Instelling

Zet je schouders eronder! Het is tijd om afscheid te nemen van die negatieve gedachten, want in dit plan is daar geen ruimte voor!

Samenwerking

Het is zwaar om er alleen voor te gaan, dus waarom zoek je geen vriend(in)/partner om het plan met jou te volgen?

​Wij zijn graag die vriend(in)/partner: Met een intakegesprek willen wij over en weer kennis met elkaar maken. Dit gesprek gaat over ervaringen met bewegen, gezondheid en je doelstelling. We informeren je over onze visie en bespreken welke diverse mogelijkheden er zijn. Als dit duidelijk is, zullen we je een advies geven en is de keuze, de volgende stap, aan jou.

Zandsteen

Neem contact met mij!

Skoon 6a, 1511 HV Oostzaan, Nederland 

Tel: +31 6 48 94 94 02 | contact@laurabrokking.nl

  • Facebook
  • Instagram
©2021 Laura Brokking