kettlebell Workout
bodytec_ems.jpg

Bodytec EMS Training

Is gebaseerd op het EMS principe, Electro Musculaire Stimulatie. Tijdens de training worden door middel van elektrische impulsen de spieren in het gehele lichaam gestimuleerd om aan te spannen. Je kunt zeer gericht trainen, afvallen, revalideren of gewoon lekker bewegen.

Bodytec zorgt ervoor dat spieren, waarvan je niet eens wist dat je ze had, worden getraind. Acht grote spiergroepen, benen, billen, buik, rug (3) en armen worden tegelijkertijd intensief aangespannen door deze (ongevaarlijke) impulsen. Ze voelen aan als een soort tintelingen en zijn qua intensiteit aan te passen. Het is zelfs mogelijk om spiergroepen tijdens de training volledig “uit te zetten”. 

Bodytec EMS training is een 1 op 1 personal training. De training duurt 20 minuten. De trainer doet de oefeningen voor die jij vervolgens actief uitvoert. De impulsen zorgen ervoor dat hele simpele bewegingen een stuk zwaarder worden. Je lichaam ervaart deze weerstand alsof je in een zwembad staat en snel naar de andere kant wilt lopen.

Zandsteen

Neem contact met mij!

Skoon 6a, 1511 HV Oostzaan, Nederland 

Tel: +31 6 48 94 94 02 | contact@laurabrokking.nl

  • Facebook
  • Instagram
©2021 Laura Brokking